PODCAST


Notice: rest_validate_value_from_schema anropades felaktigt. För parametern kan schemanyckelordet ”type” endast vara någon av de inbyggda typerna: array, object, string, number, integer, boolean och null. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.5.0.) in /customers/e/3/2/patriciadiaz.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5229

På tal om lärande – introduktion! På tal om lärande

Nu har jag äntligen gjort slag i saken och startat upp poddserien ”På tal om lärande” som har legat och grott alldeles för länge!

Under den här första ”säsongen” av podden kommer jag att ägna 10 avsnitt åt att prata med 10 kvinnor inom skolvärlden som jag både ser upp till och inspireras av på olika sätt. Vi kommer att prata om lärande sett från olika perspektiv – elevers, lärares men framför allt gästernas eget lärande! Kan de dela med sig av något ”eureka moment”? Har de något bra ”undervisnings-hack”? Och – vilken fråga vill de ställa till nästa gäst?

Det kommer att bli en fin mix av lärare, forskare, fritidspedagoger, pedagogiska samordnare, egna företagare, författare och (konstpaus) basketspelare och du är förstås varmt välkommen att hänga med!

(Jag har siktet inställt på att kunna dela första avsnittet som en julklapp till er alla!)