LÄNKSAMLINGAR


I dropdown-menyn ovan finns några olika länksamlingar att klicka sig in på:

Digitala verktyg – här har jag försökt samla ihop de digitala verktyg som jag brukar nämna när jag är ute och föreläser och workshoppar.

Inför workshop/föreläsning – Om du får länken till den här sidan är du antagligen lärare och tanken att du ska kunna förbereda dig inför en workshop tillsammans med mig genom att till exempel skapa konto på de olika resurserna och kanske, om tid finns, bilda dig en egen uppfattning om de olika verktygen som jag kommer att visa och berätta om.

Nivåanpassat på engelska – Här tänkte jag försöka samla specifika digitala resurser som kan användas i engelskundervisningen i de grupper där man har lite extra behov av att förse eleverna med mer individanpassade övningar på olika nivåer. (Den här sidan är alltså ett komplement till den ”stora” länksamlingen för engelska.)

Engelska – här finns det länkar till olika sidor, webbplatser och digitala verktyg som jag och mina elever med fördel använder i engelskundervisningen.

Spanska – samma sak som med engelsksektionen: här finns det länkar till olika sidor, webbplatser och digitala verktyg som jag och mina elever med fördel använder i spanskundervisningen.