Intervju med mig på Webbpedagog.se


Har ni sett Webbpedagog? Det är en tjänst för oss som arbetar i skolan och som vill berätta om vårt arbete, samtidigt som vi lär oss mer om webbpublicering. Alla som är med får en egen webbadress, utbildning och möjlighet att dela med sig av vad man vill samtidigt som man tar del av andra pedagogers material. Bakom Webbpedagog står IIS (Internetstiftelsen i Sverige) och Webbstjärnan som vill utveckla internetanvändningen i skolan. Visst är det bra? Läs mer om Webbpedagog här och gilla Webbpedagogs Facebook-sida för snabba nyheter!

Om man vill kan man läsa en intervju med mig om (skolans) digitalisering på Webbpedagogs blogg. Jag svarar bland annat på hur jag blev en ledstjärna (titeln = ?) för digitalisering i skolan, vilka bloggar/poddar/konton jag följer, vilka utmaningar jag ser idag, hur man kommer igång om det digitala ”skrämmer” och massa annat!