Jag föreläser på ”Så funkar det!” 22 mars


Torsdag den 22 mars (vecka 12 för alla lärare :-)) kommer jag att föreläsa på konferensen Så funkar det, arrangerad av Learnit24, som hålls på Väsby Nya Gymnasium.

Det kommer bli en dag fullspäckad med lärare som håller inspirationsföreläsningar och workshops om hur de använder IT och digitala medier i undervisningen.

Min inspirationsföreläsning heter helt enkelt ”Digitala verktyg i språkundervisning” och kommer som ni hör främst att rikta sig mot språklärare. Jag kommer att köra två pass på eftermiddagen, närmare bestämt pass 5 och 6, dvs kl 13:35-14:20 och 14:45-15:20. Vill du anmäla dig gör du det via anmälningsformuläret.

Det är en väldigt imponerande talarlista med över 40 olika föreläsningar av välja mellan och jag är övertygad om att konferensen kommer att bli väldigt lyckad. Egentligen skulle jag vilja klona mig själv och smita in på alla föreläsningar men jag hoppas att jag hinner med ett par stycken i alla fall.

Läs mer om Så funkar det här och gå även in och gilla på Facebook och följ på Twitter! Passa på att boka medan ”boka-tidigt-priset” fortfarande gäller! 🙂