Seminarium på Bokmässan 2013


Bokmassan2013

I år har jag fått det mycket hedervärda uppdraget att vara en av talarna inom Skolspåret på Bokmässan i Göteborg! 

Jag och Daniel Barker kommer att hålla i ett 45-minuter långt seminarium på tema ”Digital revolution i klassrummet” torsdag den 26 september kl 15:00-15:45. Seminariet arrangeras av Natur & Kultur och Studentlitteratur och ingen mindre än Hans Renman är moderator. Det kommer att bli ett superbra och viktigt seminarium. Läs mer om alla seminarier inom Skolspåret här!

Innan seminariet på själva mässan kommer jag att hålla i en föreläsning på tema ”Mina 10 måsten i klassrummet” där jag kommer att presentera tio stycken, för mig, helt oumbärliga digitala verktyg. Denna föreläsning äger rum på Världskulturmuséet kl 13:00-14:00.

Hoppas att vi ses där!

Patricia Diaz Bokmassan2013