2000 tweets senare… 1


Satt nyss och grunnade på vad mitt 2000:e tweet skulle få handla om och så kom jag på att det helt enkelt är dags för en liten Twitter-sammanfattning.

Twitterkontot @patriciadiaz haffade jag för ganska exakt tre år sedan. Första två åren var jag inte särskilt aktiv dock. Det senaste året har däremot mitt twittrande bland annat bidragit till följande:

1. 400 intressanta personer i mitt flöde som nästan dagligen förser mig med massor av bra förslag på webbresurser att använda i undervisningen. Dessa resurser tar jag dels upp här i bloggen men främst i boken som jag just nu håller på att avsluta.

2. Ovan nämnda digitala verktyg föreläser jag även om. Jag kan till och med sträcka mig så långt att om det inte vore för Twitter hade jag varken föreläst för LIN Education eller Learnit24 idag, då vi hittade varandra via Twitter. Twitter = bra marknadsföringskanal.

3. Möten med många spännande människor, både via #skolchatt och IRL. Dessa möten har alltid utmynnat i ett spännande framtidstänk och i flera fall även i konkret realisering av våra storslagna planer. Och mer är på väg, så håll utkik! 🙂

4. Ett fantastiskt personligt lärandenätverk på 513 personer som nästan alltid har en klok tanke över om man funderar över något, skolrelaterat eller icke.

Dessa fyra punkter är bara en bråkdel av hur Twitter kan användas. Precis som med iPhone undrar jag ibland vad jag gjorde pre-Twitter? Hur gjorde ni? 🙂


En tanke om “2000 tweets senare…

Kommentarer är stängda.