Modeblogg hjärta QR-koder 6


Nej, det här ska inte bli någon modeblogg, men jag är så nöjd men min nya väska (okej, tygpåse) att jag var helt enkelt tvungen att lägga upp en bild. Min käre sambo menar att jag härmed är den ultimata nörden, men han tycker ändå att idén är rätt kul.

Särskilt som väskan passar så bra ihop med mina nya visitkort som såklart  har samma QR-kod som ni ser på väskan.

Jag skrev ju om QR-koder redan i maj men har nu upptäckt att man via QR Code City kan skapa redigerbara QR-koder. Hur fiffigt som helst är det! Och enkelt (vilket vi gillar, eller hur?).

Börja med att skapa ett konto på QR Code City och sen kan du göra hur många QR-koder som helst om du vill. Om du som jag är intresserad av att ha EN kod som du vill kunna styra till olika webbplatser beroende på dagsformen så är det här rätt sajt för dig – du kan nämligen väldigt enkelt ändra vilken adress du vill att koden ska gå till.

Just nu går koden på väskan till www.patriciadiaz.se (såklart) men vem vet – endera dagen kanske jag vill att den ska gå till en presentationsvideo på YouTube, till min framtida utgivare Studentlitteratur.se eller något annat trevligt företag som jag samarbetar med!

Oj, höll på att glömma – väskan (och visitkorten) kommer från Vistaprint.

Hur de nya visitkorten ser ut? Såhär!


6 tankar om “Modeblogg hjärta QR-koder

Kommentarer är stängda.