På BETT-mässan i London 2


Patricia Diaz Matz Nilsson Johan Ohlson

I slutet av januari var jag i London och föreläste på BETT-mässan. Seminariet anordnades av Studentlitteratur och Skolledarförbundet och handlade om hur jag och mina elever arbetar med webben i undervisningen och var tänkt att inspirera såväl lärare som skolledare. Utöver Johan Ohlson, Anna Bogeskär och Matz Nilsson var även Kerstin Weyler, chefredaktör på tidningen Skolledaren, på plats. Hon sammanfattade det hela bra i ovanstående inlägg i det senaste numret (nr 2) av Skolledaren.

I slutet av föreläsningen skickade jag med en del vidare inspiration och några råd specifikt riktade mot skolledare i form av ovan nämnda punkter och ett par slides till. I detta sammanhang (med begränsad tid till mitt förfogande) ville jag lyfta goda exempel (Årstaskolan), visa på fler kommunikationskanaler (skolgrupper på FB) och även tipsa om en person med koll på läget (Edward Jensinger) som alla borde följa. 🙂

BETT 2 BETT 1


2 tankar om “På BETT-mässan i London

Kommentarer är stängda.