Repetitionslektion Spanska steg 3 2


Äsch, hade ju ett himla bra upplägg för att repetera lite verbformer med mina steg 3-elever tyckte jag. Så blev jag tvungen att vabba idag. Gissar att fler kanske är i en liknande sits? I så fall kommer här länkar till de uppgifter som mina elever får ägna sig åt under dagens lektion när jag inte är där. Kanske kan hjälpa någon? Blir lite roligare nästa gång vi ses – lovar! 🙂

Är glad över att folk delar med sig av material och videoklipp – det underlättar verkligen vid såna här tillfällen! Megatack alltså till Mathilda Sandberg (och hennes handledare) för inspiration till PDF-genomgångarna, Ida Aspviken för presens- och futurum-videos och till Renée Diaz för perfekt-video!

Presens

Genomgång Presens + videoklipp 1 + videoklipp 2

Presens övningar

Quizlet – regulares e irregulares

 

 

 

 

Perfekt

Genomgång Perfekt + videoklipp

Perfekt övningar 1 + övningar 2

Quizlet

 

 

 

 

Futurum

Genomgång Futurum + videoklipp

Futurum övningar

Quizlet


2 tankar om “Repetitionslektion Spanska steg 3

 • Gunilla Hallgren

  Hej!

  Jag har ”förlorat” möjligheten att dela med min klass – att spela LIVE-QUIZLET – ikonen är borta och jag vet inte varför den försvann. De övriga ikonerna är kvar. Tros Quizlet att jag är elev?

  Många hälsningar.

  Gunilla Hallgren

  • Patricia Inläggsförfattare

   Hej Gunilla!
   Prova att gå in under ”Settings” och se till att rutan ”Teacher” är ikryssad under ”Account type”. Vet att det varit kruxet för en del.
   Varma hälsningar,
   Patricia

Kommentarer är stängda.