Det pedagogiska läslyftet


Sommarens mest intressanta bokcirkel ”Det pedagogiska läslyftet” är igång! Det är en bokcirkel för läshungriga pedagoger som med hjälp av digitala kanaler (som till exempel Facebook, Twitter och Google Hangout) tillsammans kommer att läsa och diskutera en bok och en avhandling under sommaren. Initiativtagare till den här fantastiskt bra idén är Sara Bruun, Magnus Blixt, Lisa Eriksson, Therese Linnér och Annika Sjödahl. 

Just nu är det över 200 st anmälda som kommer att läsa och diskutera James Nottinghams ”Utmanande undervisning” och Maria Rasmussons avhandling ”Det digitala läsandet”. Vill man vara med är det bara att anmäla sig, till exempel via det här formuläret eller i Facebookgruppen.

Häng gärna på i sociala medier under hashtagen #pedaläslyft och läs om hela det detaljerade upplägget här!

Bilden nedan visar hur den första omröstningen/gallringen såg ut. Kul att min egen bok låg så bra till för att bli läst, men för min egen del känns det förstås mycket roligare att få läsa något annat. 🙂

För de som ändå skulle vilja läsa någon av mina böcker i sommar finns de nu till lite kampanjpris om man klickar på bilden nedan eller HÄR!

Kampanjpris