Internetuppkoppling i Spanien


Jo, det är fortfarande semestertider, vad än dina vänner på Facebook, Twitter och Google+ säger. Verkar som att första augusti är ett startskott för börja prata höst? Vad hände med juni, juli, augusti? Nej, nu njuter vi ett par veckor till.

För oss som gärna tillbringar några veckor i Spanien under semestern och gärna vill ha möjlighet att enkelt koppla upp datorn har Vodafone ett prisvärt alternativ som fungerar riktigt bra.

Du köper helt enkelt en väldigt användarvänlig dongel som är smidig att installera, använda och fylla på. Du får tre månaders surf (upp till 1 GB) för 39 €.  Om du inte surfar ”tunga” saker utan mest vill mejla, blogga, twittra, facebooka och/eller google-plussa så räcker det gott och väl med 1 GB. Om behovet finns kan man köpa till ett wifi-ställ (som dock kostar lite mer) så kan ni vara flera som surfar på samma dongel.

I Madrid (där undertecknad befinner sig just nu) finns det Vodafone-butiker lite varstans. Även Orange och Yoigo har en del prisvärda alternativ.

Som tidigare nämnt känner iallafall jag att det är skönt att ha tillgång till internet även på semestern. Hoppas att ni alla har en rofylld sådan!

Ps. Vill du ha en Google+ invite? Mejla på info@patriciadiaz.se