#nätkärlek


Med de senaste dagarnas overload av #näthat (eller kanske bara #hat?) kändes det väldigt fint att få följande två mejl i inboxen idag.

Det första kom från Adam. Han ville tacka för en bra sida om spansk grammatik. Tusen tack för ditt fina mejl Adam, det värmde oerhört!

Adam

Det andra mejlet kom från lite av en idol – nämligen Ulf Jämterud! Ulfs bok Digital kompetens i undervisningen var en stor inspirationskälla när jag bestämde mig för att skriva Webben i undervisningen och han figurerar både en och två gånger i bokens referenslista. Väldigt fint och ödmjukt av honom att presentera sig och lite försynt berätta om sin egen bok, det fick mig att dra på smilbanden då jag verkligen hajade till när jag läste vem avsändaren var. 🙂 Ser fram emot en fika i stan inom snar framtid!

Ulf

 

Stort tack till Ola Arvastsson och Cecilia Hansson från Trelleborg Kommun som bloggat så fina ord om BETT 2013 och min föreläsning på St Ermin’s hotell.

Mer kärlek – under morgondagen kommer jag att jobba tillsammans med en referensgrupp som handplockats av Gothia Fortbildning kring ett nytt spännande projekt. Ser fram emot att få ta del av den samlade expertisen från de (inom skolvärlden) framstående gruppmedlemmarna!